Sidor

lördag 19 januari 2008

Vårswap


Bild: Martin Wallgren (maken)

Nu har startskottet gått för Vårswapen! Omröstningen är förvisso ej avslutad men resultatet går att se redan nu. Alla ska nu ha fått varsitt mail med varsin hemlig vän i sin inbox.

Jag vill passa på att påminna er samtliga att se till att ni har bilder i era bloggar/konton så att er hemliga vän kan lista ut vad hon ska köpa. Detta gäller särskilt er som har sprillans nyöppnade bloggar eller konton.

Det var ett tyngre arbete att maila ut till samtliga än vad jag trodde vilket kommer att göra att jag kommer sätta en gräns på antalet medlemmar trots att jag helst velat ha en obegränsad.

Nåväl, jag tror och hoppas att det ska bli kul att gå och shoppa till vännen! Likaså att få ett paket i brevlådan full av vårinspiration!

Lycka till!

P.S Ni som vill anmäla er till swapen går fortfarande alldeles utmärkt men tyvärr kan ni inte delta i vårswapen utan får vänta tills nästa swapomgång. Håll utkik på sidan! D.S

8 kommentarer:

 1. Til min partner: Jeg har hage men den har snø til slutten av mai/beg av juni så jeg vil helst ikke ha frø/løk. Kan ikke plante noe ut før etter St. Hans pga tele i jorda og jeg flytter til sør Norge denne sommeren så det vil være ganske bortkastet for meg. Blir veldig glad for noe til huset.

  SvaraRadera
 2. Else - jag vidarebefordrar din önskan till din partner utifall att hon inte skulle se detta innan hon handlar din gåva.

  SvaraRadera
 3. Mia - tack för allt jobb du lägger ner! Detta ska bli så skojigt!

  Varma kramar till dig!
  Lota

  SvaraRadera
 4. Lotta - tack söta du!! kram!

  SvaraRadera
 5. Tusen takk Mia. Du gjør en kjempejobb.

  SvaraRadera
 6. Så spännande och kul det ska bli!
  Ser fram emot denna första runda:-D

  Susanne

  SvaraRadera
 7. Va kul detta är. Tack Mia för att du gör ett så stort jobb!

  Kram Lina

  SvaraRadera
 8. else - tack själv, det var snällt sagt!

  brunkullan - ja, det ska bli skoj!

  lina - tack söta du! kram!

  SvaraRadera