Sidor

tisdag 1 januari 2008

Varmt välkommen...

..till nya swapsajten Vita gåvor! För oss som älskar inredning och diskreta färger är denna sida helt rätt. Här byter vi inredningsgåvor några gånger per år genom att köpa var sin present för 100 kr exklusive porto. Vi älskar färgen vitt så denna färg är självklart dominerande i presentvalet. Du blir tilldelad en hemlig vän som du skickar din present till. Eftersom vi endast köper en present har du tid att bekanta dig lite grann med din hemliga vän. Vännen har antingen ett konto på Familjeliv eller Hwita rum alternativt en egen blogg. Därigenom får du lite grann inspiration till vad personen kan uppskatta att få. Någon annan har fått dig som sin hemliga vän och därifrån får du din gåva. Efter att alla fått sina gåvor offentliggörs vem som fått vem som hemlig vän.

Vita gåvor har funnit inspiration från Interior gave along och Vita tråden på Familjeliv där vi diskuterar våra hem, shopping och ger inspiration till varandra.

Frågor? Maila mig Mia på maria@hemochlycka.se

Förtydligar: Samliga nordiska länder är varmt välkomna att vara med!

17 kommentarer:

 1. Hej vännen!
  Jättehärlig idé. Jag är med!

  kramis
  Lotta

  SvaraRadera
 2. Hej!
  Vilken kul idé. Får jag vara med även om jag bor i Finland?

  Kram Lina

  SvaraRadera
 3. Jag måste säga att det här var ett väldigt trevligt initiativ!!!


  Kram
  Jenny

  SvaraRadera
 4. lotta - vad kul, kram!

  smått och gott hos lina - självklart får du det, kram!

  shyme - vad kul, tack! kram

  SvaraRadera
 5. Hejsan alla! Jag har lagt in mig i listan! Vill presentera mig lite först. Jag är medlem i Hwita Rum som linnea-maria, jag har en blogg som handlar om mycket, men jag gillar den vita stilen och jag är tokig i att pyssla, sy, snickra och måla. Mina händer måste jobba, jobbar jag inte med händerna så läser jag. Det här var ett väldigt trevligt intiativ och vill gärna dela med mig av mina intressen. Kramar /linnea-maria

  SvaraRadera
 6. linnea-maria - tack för presentationen!

  smått och gott hos lina - lägger till dig i listan.

  SvaraRadera
 7. Jeg vil gjerne være med. Etter en periode med den mørke etniske stilen har jeg mer og mer fått øynene opp for den lyse stilen/chabby chic. Er med i flere swapper men mest innen garn. Har lenge lett etter en gave bytte swap. Må jeg sende e-mail eller holder dette til påmelding? Min interiør blog er her: http://elseshjem.blogspot.com

  SvaraRadera
 8. else - roligt att du vill hänga på, det räcker gott som du gjort för att bli medlem.

  SvaraRadera
 9. Tusen takk. Gleder meg enormt og skal begynne å sjekke butikkene her etter gaver til denne alongen. Når får vi vår første partner? Blir det en gave i måneden og ny partner hver gang?

  SvaraRadera
 10. else - av döma av omröstningarna så blir det en första swap i februari och ni får den hemliga vännen tilldelad av mig, mia. tyvärr blir det lite för mycket att hålla reda på vem som fick vem vid samtliga swapar så det kan bli samma person igen. jag ska dock nu i början när vi inte är så många försöka att se över det så att det blir lite rotation. däremot blir det inte en gåva i månaden utan vi bestämmer gemensamt när vi ska ha våra swapar, lättast genom omröstningarna.

  SvaraRadera
 11. Hejsan!
  Det låter helt fantastiskt mysigt, vilken idé – och jag vill väldigt gärna vara med. Älskar heminredning och pysslar så fort jag kommer åt. Har rätt nyss blivit med hus så fix- och donläget är verkligen på topp :-)

  Många fina januarihälsningar! Märit

  SvaraRadera
 12. jellon - vad roligt att du vill hänga på! du är varmt välkommen såsom alla andra som valt att joina oss! kram Mia

  SvaraRadera
 13. Hei


  Jeg kunne gjerne tenke meg å være med på dette. Kjempekosleig:=)

  SvaraRadera
 14. else - av döma av omröstningarna så blir det en första swap i februari och ni får den hemliga vännen tilldelad av mig, mia. tyvärr blir det lite för mycket att hålla reda på vem som fick vem vid samtliga swapar så det kan bli samma person igen. jag ska dock nu i början när vi inte är så många försöka att se över det så att det blir lite rotation. däremot blir det inte en gåva i månaden utan vi bestämmer gemensamt när vi ska ha våra swapar, lättast genom omröstningarna.

  SvaraRadera
 15. Hejsan alla! Jag har lagt in mig i listan! Vill presentera mig lite först. Jag är medlem i Hwita Rum som linnea-maria, jag har en blogg som handlar om mycket, men jag gillar den vita stilen och jag är tokig i att pyssla, sy, snickra och måla. Mina händer måste jobba, jobbar jag inte med händerna så läser jag. Det här var ett väldigt trevligt intiativ och vill gärna dela med mig av mina intressen. Kramar /linnea-maria

  SvaraRadera
 16. Hejsan alla! Jag har lagt in mig i listan! Vill presentera mig lite först. Jag är medlem i Hwita Rum som linnea-maria, jag har en blogg som handlar om mycket, men jag gillar den vita stilen och jag är tokig i att pyssla, sy, snickra och måla. Mina händer måste jobba, jobbar jag inte med händerna så läser jag. Det här var ett väldigt trevligt intiativ och vill gärna dela med mig av mina intressen. Kramar /linnea-maria

  SvaraRadera