Sidor

fredag 13 juni 2008

Paket saknas?Vilka av er saknar fortfarande paket? Jag blir både bekymrad och ledsen över att inte alla fått sina gåvor ännu. Det verkar vara några stycken?

Mamma Anka hade ett förslag som lät bra. Möjligheten för er är att skriva här och berätta om ni inte fått ert paket så kan jag hjälpa till att fråga vederbörande om hon skickat paketet alternativt att ni frågar direkt så går det ännu smidigare.

6 kommentarer:

 1. Jag har ännu inte fått mitt paket....

  SvaraRadera
 2. jag har heller inte fått mitt paket, lite trist ......

  SvaraRadera
 3. Jag har fått mitt paket, men tänkte komma med en lite kommentar bara. Kan man inte be att de som är med i swapen skulle vara lite aktivar här i bloggen också. Att man bekräftar att man fått sin hemliga vän tilldelad, skriver när man skickat sitt paket och skriver och visar bild när man fått sitt paket. Lite mer aktivitet kanske?

  Hoppas ni som inte fått paketet än får det snart. Med tanke på hur många som lagt upp bilder på flickr verkar det ju som att många paketet saknas.

  Kram Lina

  SvaraRadera
 4. Jag håller med smått och gott... det borde vara mer aktivitet bland medlemmarna.

  SvaraRadera
 5. Jag har inte heller fått mitt paket och tycker det är trist att Mia väljer att avgå, det är ju inte hennes fel! Jag tycker att har man valt att vara med i swapen måste man ta sitt ansvar.

  SvaraRadera
 6. Mitt paket kom idag och jag är superglad för det. Men hade det inte kommit så hade det varit okej ändå. En swap innebär ju att posten ska fungera, att alla kuggar ska snurra och ibland blir det inte så. Vill man inte riskera att bli utan kanske en swap inte är rätt grej.

  Kram, Karin

  SvaraRadera