Sidor

onsdag 26 mars 2008

Köp-swapMed överväldigande majoritet kan vi konstatera att det även denna gång blir en köp-swap, dvs att vi köper presenter (och inte pysslar ihop dem). Tack för era röster!

Hoppas alla haft en skön påsk, ätit gott och haft en mysig ledighet. Nu återstår egentligen bara att alla ska få varsin hemlig vän men jag tycker att vi avvaktar lite grann med det tills vi kommer in en bit i april - eller vad säger ni? Det känns lite tidigt och swaptemat denna gång är ju ändå Swap Sommar med sista utskickningsdag sista maj så det är god tid ännu.

9 kommentarer:

 1. Det känns helt ok för mig att vänta! Jag sitter och tittar ut över ett vitt landskap och sommaren känns otroligt långt borta. :-)

  SvaraRadera
 2. Åh, vad spännande! Min första swap!! :)
  Men nog kan jag vänta lite med tanke på vädret. Känns inte alls som om det är nån sommar på gång än.
  /En förväntansfull nybörjar-swappare

  SvaraRadera
 3. Jag tycker också att vi kan invänta våren lite till så man får lite mer sommarkänsla när man ska ut på presentjakt :). Ska bli riktigt roligt det här, min första swap!

  SvaraRadera
 4. Sommar-swap en bit in i april låter som en mycket bra idé. Vi har ju som sagt inte bråttom :-) Ha det gott alla "white-swappers" som står i startblocken. //Jellon

  SvaraRadera
 5. Det blir bra det! /linnea-maria

  SvaraRadera
 6. kan knappt bärga mig ska faktiskt ut på jakt redan på onsdag då jag ska besöka mina favorit butiker

  SvaraRadera
 7. Hej!
  Nybörjare till trots tänkte jag lägga in den fina Vita Gåvor loggan på min blogspot. Men hur jag än gör går det inte att få den "klickbar" så man hamnar här?
  Är det någon som vet?

  SvaraRadera
 8. Titti - jag svarar dig per mail.

  SvaraRadera