Sidor

måndag 7 mars 2011

Lär känna: Therese

Denna veckas bloggare är Therese med bloggen Linnea på landet:


1. Namn och bloggnamn samt adress. Jag heter Therese och bloggen heter Linnea på landet (linnea är mitt andranamn) bloggar på http://linneapalandet.blogspot.com
2. Ålder? 37 år.
3. Bor? Bor i en villa på landet
4. Familj? Sambo och 4 barn (2 bonusar och 2 egna). Det är väldigt tyst och tomt hemma varannan vecka
5. När och varför började du blogga? Det började nog med att svägerskan pratade om inredningsbloggarna och jag började läsa dem. Sen tänkte jag att jag kan ju dokumentera mitt eget pyssel. Så när jag väl köpt en bra digitalkamera så satte jag igång, det var våren 2007
6. Favorit musik? Jag lyssnar mest på Goth, Metal och industrirock.
7. Klädstil? Den är väldigt blandad, svänger med humöret, oftast svart goth, ibland 50-tal om jag ska klä upp mig eller Gudrun Sjödén, kameleont med andra ord. Jag syr mycket egna kläder också.
8. Sysselsättning? Ingenjör
9. Filmsmak? Jag gillar filmer som är lite sagobetonade, fantasy, action och kostymfilmer. Sagan om ringen, inception och Hellboy bla.
10. Din favoritplats? Någonstans i skogen
11. Hur ser ditt liv ut om 20 år? Det kan jag inte säga. Det enda jag önskar är att jag och min familj lever och har hälsan
12. Vad skulle du göra om du vann tio miljoner? Betala lånen, renovera mera, köpa en bil till min sambo och ta med hela familjen på resor för resten.
13. Vad är din favorit maträtt? Jag gillar grekisk, italiensk och indisk mat.
14. Ultimata semestern? Är ett långt soligt sommarlov. Helst ska man kunna ställa frågan: -Jaha vad ska vi hitta på idag? Vid frukostbordet.
15. 6 personer du skulle vilja bjuda på middag, döda eller levande? Döda: Min morfar, och hans pappa, min sambos ”farbror Konrad”. Levande: Lena Israelsson, min bästa kompis Malin o mamma. Vi skulle käka veganmat o dricka vin och diskutera odlingsmetoder, jordmåner, kompostmetoder och grönsaksorter tills vi storknade och kanske en och annan hetsig diskussion skulle uppstå.
16. Om du påyttfödds som ett djur, vilket skulle du vilja vara? Motivera gärna. Mitt totem; en uggla
17. 3 saker du skulle ta med dig till en öde ö? Vad ska jag där o göra? Mat, machete och en mobil med täckning (please take me home!! )
18. 1 inredningspryl du inte skulle klara dig utan? Min jättedyra SMEG-kyl!! Ha ha skojar bara. En säng att sova i, absolut!
19. Vad har du för ringsignal på mobilen? Minns ni Julkalendern Höjdarna, de där sesamliknande dockorna? En av dem Skudd, den där toviga figuren som dyker upp och ställer till var med i Abbes audition och spelade punkrock och slog sönder gitarren. Den låten laddade jag hem från svt och har på mobilen. Min sambo hatar den!
20. Från Marrimoster: Hur har ni tid att hålla erat hem så fräscha , nystädade o vackra hela tiden? Nej det stämmer inte på mig det är inte fräscht och nystädat och vackert. Jag har kanske små öar i hemmet där det är fint. Grejen är att fösa undan skräpet innan man fotar, eller passa på när det är nystädat.
21. En fråga du skulle vilja ställa nästa person? Svara gärna på den du också. Vad betyder Vita Gåvor för just dig? För mig är det en glädje att ge. Jag försöker att ge något som jag tror skulle glädja den som får, även om det kan vara svårt att ta reda på bloggarens smak så kan man alltid genom texten få ut personens livsstil och intressen.

Tack snälla Therese för dina svar!
Mvh Karoleen

2 kommentarer:

  1. Så trevligt att lära känna dig Therese :-)

    Kam Helena /franska liljan

    SvaraRadera
  2. Jätteroligt med "lära-känna"-inläggen...

    SvaraRadera