Sidor

måndag 27 september 2010

Vita Gåvor 2011

Halloj igen,
Jag har precis lagt upp en undersökning - för att se hur många swap-tillfällen ni tycker vi ska ha nästa år. Undersökningen finns till höger och jag hoppas verkligen att alla kan och vill svara så snabbt som möjligt.

Undersökningen slutar den 31 oktober.

Mvh Karoleen

5 kommentarer:

 1. Hej Det känns bra med fyra gånger som vi har nu. Ha en fortsatt vacker höstdag. /Margareta

  SvaraRadera
 2. Hej, jag kan tänka mig 6 ggr. Men vi bör kanske införa "OBLIGATORISKT REK" på paketen nästa gång, på så vis kommer ALDRIG mer paket att saknas :-) Det vore väl toppen!!! Så fungerar en annan swap jag är medlem i :-)

  Kram Helena /Franska Liljan

  SvaraRadera
 3. hej, finns det ngn chans att vara med i vita gåvor? var med i början när det startades upp men har varit "blogglös" i ett år nu , men nu är jag taggad igen / kram

  SvaraRadera
 4. Hej! Jag kan tänka mig allt från 4 gånger till 6 gånger per år! Det är nära mellan swapomgångarna på vintern men långt på sommarhalvåret, därför kan jag tänka mig ett par till! =)

  Nu har jag fått min gåva från min hemlige vän och jag blev superglad! Tusen tack! Kommer att blogga om det de närmaste dagarna. Jag har också funderat ut och köpt det jag ska skicka, men har inte fått iväg det än! Tar tag i det under veckan!

  Kram Victoria

  SvaraRadera
 5. Nu har jag också skickat min gåva! Hoppas att den kommer fram!

  Kram
  Victoria

  SvaraRadera