Sidor

måndag 6 september 2010

Swap SPA/Badrum

Hej alla swap-sugna!

Nu har Swap SPA/Badrum börjat och jag hoppas att alla har fått mejlet, jag har ännu inte fått svar på mitt mejl från 5 medlemmar, men det kommer väl hoppas jag.

Som många av er märkte så hade jag inte riktigt koll när jag skickade ut mejlet om Swap:en, hade helt enkelt lite för bråttom och lite för lite tid och missade att ändra reglerna lite... Förhoppningsvis förstår ni ändå vad som ska göras men snällaste Elina ändrade reglerna åt mig - så jag lägger upp dem här så det inte blir några konstigheter:

Reglerna:
Steg 1: SVARA detta mejl - Bekräfta att du har fått det! Om alla gör detta är jag hundra på att alla är på gång och att allt är OK. Detta är ett MÅSTE som tar 5 sekunder extra för er!
Steg 2: Skriv om vad ni gillar på eran blogg, ännu ett MÅSTE. Vill ni kanske ha något som passar i ett badrum, en toalett eller ett spa? något att pyssla om sig själv med eller något man kan använda upp eller något man kan njuta av att se på?
Steg 3: Gå in på din väns blogg och klura ut vad hon vill ha. Försök att komma på vad hon önskar. Hon kanske har ett badkar eller en bastu? Försök att de till så att det passar din vän. Läs bloggen noga!
Steg 4: Handla gåvan.
Steg 5: Skicka gåvan till din vän. Mejla mig eller kommentera på VG-blogg att du har skickat ditt paket. Ännu ett MÅSTE som tar 5 sekunder extra.
Steg 6: Lägg upp en bild på din blogg, på gåvan som du har fått. Skicka hemskt gärna ett mejl till mig att du har fått ditt paket, dock inte ett MÅSTE (för jag försöker ha koll på era bloggar) men det vore verkligen JÄTTESNÄLLT!

Jag har sett att några stycken redan har skrivit om deras SPA/Badrum-intressen, vad de tycker om och hur de har det hemma hos sig och det är jättebra, hoppas ni andra följer det och lägger upp ett inlägg snart så att vi kan komma igång direkt. Jag sitter lite i startgroparna och vill ut och handla, men min vän har inte skrivit något ännu och därmed så blir det lite trögt =)

Hoppas att alla har njutit av sommaren och att vi nu kan njuta av en vacker höst - en sån där superhöst med sol och värme på dagarna och kalla kvällar då vi får tända ljus och brasor och mysa med familjen...

Mvh Karro

4 kommentarer:

 1. Ska nu fota mitt duschrum/toalett/tvättstuga och skriva lite på min blogg om temat. Skulle bli så glad om min hemliga vän gjorde ett litet inlägg så jag kan köpa något passande.
  Hoppas att min gåva sen kan bli till lite glädje!
  Kram!
  Märta

  SvaraRadera
 2. Hej, vad bra nu vet vi precis hur vi ska göra. Jag ska skriva lite om mitt badrum för att hjälpa min vän en bit på vägen. Margareta

  SvaraRadera
 3. Hej, idag fick jag min gåva :)
  En hel godispåsen med härliga saker var det. Har skrivit om det på bloggen. Min vän var verkligen supersnabb för jag hade inte hunnit skrivit några ledtrådar, men jag är mer än nöjd över min gåva!!

  kram
  Sussi

  SvaraRadera
 4. Min gåva till min hemliga vän har kommit fram, alltid en lättnad att få ett besked på bloggen att det kommit fram.

  Nu väntar jag bara på min egen gåva med spänning?!

  SvaraRadera