Sidor

måndag 15 mars 2010

Endast 65% av paketen har kommit fram!

Hej!

Nu har jag gått genom varenda kommentar och varenda blogg för att få koll på vem som har fått och vem som inte har fått samt vem som har skickat och vem som inte har skickat. Sen har det gått ut ganska många mejl till dem som jag inte har hittat någon information om att dom har skickat eller inte har fått gåvan. Jag vore väldigt tacksam om ni kunde svara på mejlen omgående så att jag kan se hur det ser ut för denna swap. Och jag ber om ursäkt om jag missat någon information - det har varit en del letande nu på morgonen =)

Målet är ju att 100% av alla paket kommer fram - men just nu är det vi skulle kunna få ett ordentligt avslut 12 av 35 som saknas (ingen information om att personen fått paketet på deras blogg eller via en kommentar). Det är altså enbart 65% av paketen som har kommit fram!!!

Sen har jag en liten fråga också: Vissa har ju inte skrivit på sina bloggar sen början på december, när är det dags att de inte får vara med längre. Alltså Hur aktiv måste man vara för att vara med i Vita Gåvor? Måste man ha skrivit mist 1 inlägg i veckan, 1 i månaden osv... Jag vill höra vad ni tycker? Ska vi ha en sån begränsning?

Hoppas alla njuter av vårsolen =)
Mvh Karoleen

17 kommentarer:

 1. Hei..Jeg har sendt min gave og den er mottatt... men ikke motatt min gave.. hva som er grunnen vet jeg ikke..men jeg syns det er litt leit.. det er ikke første gangen det har skjedd..

  Jeg personlig syns det må være en viss oppdatering..flere måneder siden..så blir det vanskelig for den som skal kjøpe å finne en gave som kan passe..

  det var min mening... hilsen fra en litt lei Kerstin. O=)

  SvaraRadera
 2. Hejsan!
  Jättetråkigt att alla inte tar det här på alvar... då kunde man ju låta bli att vara med. Det känns ju tråkigt för oss som verkligen tycker att dethär är kul. Om man anser att det är jobbigt - var inte med!!! Jag tycker man skall vara en aktiv bloggare för att vara med. Det betyder i min mening att man normalt har flere inlägg i mån och MINST ett i veckan. Ibland hinner man inte och det är förlåtligt... ;)
  Ha det så bra och njuta av den antågande våren.
  Lotta

  SvaraRadera
 3. Hej
  Jag har skickat och den har kommit fram & vistats hos mottagaren. Själv har jag inte fått något paket. Har ej fått kontakt med avsändaren...

  Minsta kravet på deltagande är väl en aktiv blogg med inlägg MINST 1 gång per vecka! Det är trist annars när man inte får något gensvar alls från den man skickt till eller skall få ifrån pga oaktivitet!

  Hoppas alla paket som är på vift kommer tillrätta!

  Jag har ännu ej gett upp hoppet :-)

  Helena

  SvaraRadera
 4. Har letat kvitton idag för att se när jag skickade mitt och snyft min vän har inte fått sitt. Men vi kommer att lösa det givetvis så att hon inte blir utan !!!

  Tyvärr så har inte jag fått mitt men jag hoppas att även där löser det sig.

  Kan hålla med om att man ska vara aktiv men jag vet själv med mig att jag kanske inte skriver var vecka nått men det blir ca 8-10 inlägg i snitt per månad i sin tur.

  Nått som jag tyckt har varit toppen är när man även kan ge lite hjälp så att den som skickar har ett hum om vad som passar just den man ska skicka till.

  Kram Lotta

  SvaraRadera
 5. Minst 1 i veckan tycker jag är ett minsta krav, det kan också vara minst 4 i månaden. Vissa veckor skriver man mer och andra mindre.

  SvaraRadera
 6. Visst tycker jag att man bör vara aktiv på sin blogg om man ska vara med. Det är ju ganska svårt att få någon rimlig uppfattning om vad man ska köpa om mottagaren inte är aktiv. Jätte tråkigt om man inte ens skickar iväg ett paket för inte kan väl posten slarva bort 35% av våra paket. Jag har fått mitt paket och jag har sett att mitt har kommit fram.
  Kram! Märta

  SvaraRadera
 7. Hej Karoleen, trist att du måste tjata och jaga alla som ville vara med i den senast swapen.
  Till er alla. Jag är begränsad just nu när det gäller att blogga. Jag resonerar ändå så här.

  Svarar jag att jag vill vara med i en swap så ska jag också skriva på min blogg i samband med det nya temat. Ibland blir det inte så mycket, men "den som sig i leken ger måste leken tåla".
  Jag förväntar mig att få ett tecken att mitt paket kommit fram och jag har ett ansvar mot min vän att berätta att jag fått mitt paket. Både här och på min blogg. Margareta

  SvaraRadera
 8. Fick en liten chock när jag jag såg att endast så få kommit fram. Låter väldigt konstigt tycker jag.
  Superbra att du kollar upp det! Du är så duktig!
  Jag uppdaterar inte varje vecka, men när jag uppdaterar kan det komma ett antal ilägg på en enda dag istället.
  Men ett tillfälle jag tycker att man definitivt ska uppdatera vid är när man fått ditt mail om swapen och då skriva lite hur man själv är runt just detta tema.
  Men någon/några gånger i månaden tycker jag låter rimligt att ha som minsta gräns för uppdatering.
  Kram Elina (FinaElina)

  SvaraRadera
 9. Tråkigt att det inte är fler paket som kommit fram. Du lägger ju ändå ner en hel del tid och energi på att allt ska fungera. TRÅKIGT!!
  Det var första gången jag var med i Swapen och det var verkligen jätte kul att få sitt paket :) Som ett barn på julafton!!

  /Sussi

  SvaraRadera
 10. Jättetråkigt att höra att det fungerar så dåligt. Jag anser personligen att man bör vara aktiv som bloggare. Sen tycker jag ockå att det är en självklarhet att man gör ett inlägg på bloggen när man fått sitt paket! Det är ju halva nöjet att få se att ens paketet har kommit fram och vad mottagaren tycker om det. Jag vet att många är nyfikna på att vara med i swapen och då kanske vissa ska lämna plats för dem istället.

  Jag är iallafall tacksam över att du orkar hålla i trådarna!

  Kram Linda

  SvaraRadera
 11. heisann ;)
  Beklager , tror ikke jeg har gitt beskjed om at gavne min kom fram for leeeeeenge siden, unnskyld,
  jeg vet også at hun som jeg sendte til har fått den ;)
  ha en fin dag.

  SvaraRadera
 12. Jag har turen med mig att jag skrev avsändare för mitt har kommit tillbaka då min vän ej hämtat ut det och säger att hon inget visste.

  Enligt posten
  Posten lagrar 14 dagar sedan skickas de tillbaka. Brev går inte att spåra för att se om det har kommit fram men däremot när det kommer till posten och det ska skickas till utlämningsställena så sätts det på en etikett så att posten utlämningsställena i sin tur måste scanna när de får dem och när det skickas påminnelse samt när det skickas tillbaka.

  Nått som kanske skulle kunna fungera är att man registrerar en hotmail adress exempel så att det ej går att se vem som skickar och att man skickar ett mail till den som är ens hemliga vän så att de vet att det är skickat och kan efterlysa om man ej har fått det. Vet att det låter rörigt men det är ju trist när det blir såhär.

  Nu ska jag själv åka och kolla var mitt ligger då jag har råkat ut för samma problem med min vän som har skickat till mig. Hoppas bara att jag hinner i tid.

  Kram Lotta

  SvaraRadera
 13. Hej!

  Så trist att sakerna inte kommer fram som dom ska!

  Jag har ju fått mitt och gjort ett inlägg om det för något tag sedan. Har också sett att mitt paket kommit fram till Finland.

  Ha det gott!

  Kram

  Monika/Tant Theas lilla torp

  SvaraRadera
 14. Angående hur ofta man ska göra inlägg för att få vara med så ligger någonstans mellan 1/vecka och 2-3 /månad.
  Det är ju lite olika förhållanden under olika perioder under året, för olika personer.
  Om man inte gjort ett inlägg på en månad, så kan man inte vara så intresserad, tror jag!

  Kram Helene

  SvaraRadera
 15. jag vill gärna vara med. hur gör man för det?

  SvaraRadera
 16. Hej Swapvänner :-)

  Efter lite (förklarlig) väntan så kom även min hemliga gåva nu före påsk. Jag har visat den på min blogg och även tackat givaren separat.

  Såklart man borde kunna skriva minst 1 gång i samband med swapmailet, några önskningar ang presenten och sedan även kunna visa gåvan man själv får. Det är ju hela idén med swappen :-)

  Om man inte hinner/orkar/vill/kan vara aktiv på sin blogg, så hemliga vännen får tips och ideer till presenten, så bör man kanske lämna sin swap-plats till någon annan?

  Bloggare, nu får vi ta vårt ansvar som swappare! Var aktiv, speciellt runt swaptiden, och underlätta för både din hemliga vän och för Karoleen som gör ett hästjobb med swappen!

  TACK KAROLEEN för din utmärkta adninistration!

  Kram Helena /Franska Liljan

  SvaraRadera
 17. Hej!
  Håller med föregående talare till 100%. Skärpning tjejer! Det tar så lite tid, men det hjälper så mycket när saker inte går som man har tänkt!

  Det borde också vara självklart att man lägger in ett inlägg om vad man gillar i det pågående temat. Hur ska man annars kunna köpa present till någon som kanske bara bloggar om vykort? Jag brukar tänka så här: att jag själv ska leta Vita gåvor info. på min egen blogg. Syns det då vad jag gillar?

  Jättekramis till er alla!
  Och medalj till Karoleen som inte bara ger upp!

  SvaraRadera