Sidor

torsdag 11 mars 2010

Avslöjandet

Här kommer avslöjandet på denna omgångs hemliga vänner. Om ni inte ännu fått ett paket så bör ni kontakta personen direkt för att se vad som har hänt. Jag hoppas såklart att alla har fått sina paket, men kommentarerna från förra inlägget gör ju att man blir lite ledsen.


Glöm inte att ni ska lägga upp bilder på det ni fått på eran egen blogg - om ni inte orkar/har tid/vill så ska vi börja fundera på om det verkligen ska finnas någon swap längre eller om ni ska vara med längre - för det är en av delarna av swapen!

Jag är ledsen om jag är hård men det börjar bli väldigt frustrerande att höra att folk inte vet om deras paket har kommit fram, att man inte får någon respons och att man inte har någon aning om man har träffat rätt. =)

Mvh en väldigt frustrerad Karoleen


4 kommentarer:

 1. Jeg har ikke motatt gaven enda.. O=)

  Kerstin

  SvaraRadera
 2. Hejsan. Det är så tråkigt när paketen inte kommer fram. Tyvärr tror jag att det inte går att lita på posten lika mycket längre. Förra swapen skickade jag ett paket i god tid men det kom aldrig fram. Naturligtvis skickade jag ett nytt men jag vet inte om hon har fått det heller. Jag tycker att du gör ett jättejobb Karoleen, det är toppen! Många kramar /linnea-maria

  SvaraRadera
 3. Tråkigt att man inte kan lita på posten!
  Jag har sett att mitt paket har kommit fram och jag har fått mitt.
  Tack snälla Karoleen för allt jobb du gör med vita gåvor!
  Kram! Märta

  SvaraRadera
 4. Jag har inte heller bara positiva erfarenheter med posten :( Förr när jag handlade en del på tradera var det mycket som försvann. Ibland fick jag även uppslitna, tomma kuvert i brevlådan som låg i en påse med en liten lapp med information från posten. Inge kul alls att man inte kan lite på folk.

  SvaraRadera