Sidor

tisdag 2 februari 2010

Mat/Bakning

Äntligen är det dags igen, årets första swap! Mejlen ang swap Mat/Bakning finns i era inkorgar!

Hoppas ni hittar en massa bra inspiration på eran hemliga väns blogg, glöm inte att skriva om swapen och temat på din egen blogg! Lycka till alla =)

5 kommentarer:

 1. Håller på att besöka er en efter en här och gud vad kul det är men det är få som skiriver om ämnet.....Hjälp min har inte skrivit nått.
  Snälla hjälp den som är din hemilga vän
  Kram Lotta

  SvaraRadera
 2. Nu har jag skickat till min hemlige vän!

  Denna gång var det betydligt lättare, då hon jag har denna gång skrivit mer inlägg.

  Kram Helene

  SvaraRadera
 3. **hejsan, jag skulle jätte gärna vilja vara med, min mail är emza80@spray.se, maila mig gärna om man får gå med, mvh emma**

  SvaraRadera
 4. Ett roligt tema, men det är alltid svårt att få ihop något för 100 kr. Det är en utmaning som jag ändå gillar. Jag har skickat mitt paket till min hemliga vän. Det gjorde jag i tisdags den 16 februari. I morgon borde det finnas hos min vän. Nu vill jag att det ska bli vår, höra fåglarna kvittra och naturen färgas i sina kulörer. Kram Margareta

  SvaraRadera
 5. Nu har jag köpt en gåva som jag själv skulle vilja ha. Min "hemliga vän" har uppdaterat bloggen en gång sedan jag fick reda på att det var henne jag skulle skicka till. Så eftersom jag inte fick någon hjälp där så tog jag och köpte något jag själv skulle vilja ha istället. Hoppas min hemliga vän besökt sin hemliga vän och skickar en gåva för annars blir det väldigt trist. Må gott allesammans!

  SvaraRadera