Sidor

måndag 18 januari 2010

2010 - Lets get started!

Enkäten om Teman för 2010 är avslutad och eftersom vi redan har bestämt att vi ska köra på 4 swap-tillfällen även i år, så blir det de 4 alternativen med flest röster.


De fyra swap-tillfällen blir alltså, Jul med 14% av rösterna, Mat/Bakning med 12% av rösterna, Badrum/Spa med 10% av rösterna och sist men inte minst Pyssel/Handarbete med 8% av rösterna.

Visst låter det som att det kommer bli ett roligt år?

Först ut tänkte jag faktist att vi skulle ha Mat/Bakning för att välkomna in våren eller för att ha något gott att njuta av när det snöar och är kallt ute. Därefter blir det Pyssel/Handarbete lagom till sommaren. Efter sommaren tar vi Badrum/Spa, för att vi ska kunna njuta av att ligga i badet under hösten och till sist blir det en ännu en Julswap till julen.

Låter det som en bra ide, eller är det någon som har några invändningar mot denna ordningen? Något som jag kanske inte har tänkt på?

Datum för swap-början och bekräftelser och liknande kommer senare. Men jag kommer att skicka ut ett bekräftelse mejl om att vara med i årets första swap, Swap- Mat/Bakning redan i veckan, så håll utkick efter det!

Jag hoppas att vi kommer ha ett riktigt roligt år med både nya och gamla medlemmar, samt att detta är något som vi gör för att vi tycker det är roligt och inte för att vi måste! Vi glömmer bort alla jobbigheter från förra året och försöker bättra oss med kommunikationen i år och koncentrera oss på att bara ha det roligt!

Är det någon som är intresserad av att jag försöker anordna tävlingar här på bloggen? Enbart för medlemmar eller ska det vara öppet för alla? Jag tänker fortsätta att länka till era bloggar om ni har tävlingar, skicka bara ett litet mejl så att jag kan lägga upp en länk och jag tänkte även att det vore roligt att vi kanske ha länkningar till recept eller kanske till vackra bilder, så om ni har något som ni skulle vilja att alla tog del av, skicka ett litet mejl...

Ett långt inlägg denna gång, hoppas ni orkade att läsa genom det!

Nu tycker jag att vi börjar med ännu ett riktigt roligt år =)
Mvh Karoleen

2 kommentarer:

 1. hejsan
  åhh så kul att du vill köra igång igen, det är så himla kul.
  Är jätte nöjd med julens vita gåvor.
  tävlingar för oss som är med i vita gåvor skulle vara skoj..
  kram lolla

  SvaraRadera
 2. Ja, jag håller med... interna tävlingar här för oss hade varit jätteroligt!!!! =O)

  Kram Victoria

  SvaraRadera