Sidor

tisdag 1 juli 2008

Uppdaterade bloggarSom jag vet att några haft synpunkter på så är det några bloggar som uppdateras sällan eller inte alls. Nu hade jag först tänkt att göra en undersökning om detta för att ni ska få tycka till men eftersom vi har några medlemmar som inte har blogg alls så väljer jag bort undersökningen.

Alltså - numera när vi får nya medlemmar ska dessa ha bloggar för enkelhetens och smidighetens skull samt att det är ett levande sätt genom att visa vem man är och vad man gillar. Men i swapens begynnelse gick det även bra att ha ett konto på Familjeliv eller Hwita rum. Numera har jag tagit bort den regeln men dessa medlemmar som fortfarande har ett konto är fortfarande med i swapen och kommer inte heller att utslutas.

Däremot är det som sagt var lite si och så med uppdateringen i bloggarna. Jag kommer inte kräva någon uppdatering av bloggarna MEN inför varje swapomgång kommer hädanefter var och en få bekräfta att de fortfarande är med i swapen. Får jag inget svar innan ett visst datum faller de helt enkelt ur swapen och platsen går till någon annan.

I fortsättningen kommer också var och en få bekräfta till sin hemliga vän att man mottagit dennes paket för att undvika förvirring om paketet kommit fram eller inte. Mer kommunikation alltså!

Önskemålet är dock att ni uppdaterar era bloggar med jämna mellanrum eftersom det blir roligare att kika in i levande bloggar. Likadant alltså för er med enbart konton på FL eller HR - uppdatera med jämna mellanrum för att swapen inte ska stagnera.

Tar som vanligt gärna emot synpunkter!

Fortfarande EN plats kvar i swapen!


6 kommentarer:

 1. Väldigt bra saker du har skrivit, du styr ju upp det här med swapen såå bra :)

  Kram!

  SvaraRadera
 2. Tycker det låter jätte bra. Jag går fortfarande här hemma och undrar om min gåva kom fram till min hemliga vän. Känns trist om min paket skulle vara en av dom som inte kommit fram..

  Du är duktig på det här MiaMariah

  Kram

  SvaraRadera
 3. "Yes Boss!"

  Det låter utmärkt med sådana regler.

  Kram

  SvaraRadera
 4. You rock gumman!:)

  /Mari

  SvaraRadera