Sidor

tisdag 10 maj 2011

Vår & Trädgård

Dags för årets andra swap - Vår & Trädgård.
Jag har mejlat ut en förfrågan om deltagande i Vår & Trädgård swapen och vill gärna ha in svaren så snabbt som möjligt. Om du inte har fått ett mejl idag, hör av dig till mig omgående...

Mvh Karoleen

2 kommentarer:

 1. Hej Birgitta,
  en swap är ett byte, enkelt sagt. Vi är en grupp med tjejer som bloggar, som tillsammans väljer 4 teman om året och sedan skickar paket till varandra (i en bestämd ordning) för 100 kr. Alltså man varje person får ett paket från en "hemlig vän" som har läst deras blogg och försökt klura ut något som skulle passa bloggaren inom temat.

  Ett roligt sätt att få paket och skicka paket till någon som man inte känner på riktigt bara genom deras blogg.

  Besvarar det din fråga?


  Från bloggen: Vita gåvor bygger på en swapidé. Vår systersajt är Interior gave along. Om du tycker om att inreda med vitt och diskreta färger har du kommit rätt. Medlemmarna måste ha en blogg, som har "focus" på inredning, eftersom Vita Gåvor bygger på personliga gåvor. Några gånger om året köper vi varsin present för 100 kr exklusive porto. Presenten måste ha med inredning att göra och helst i diskreta färger, vitt är vår älsklingsfärg. I starten av swapomgången får du ett mail där du tilldelas en hemlig vän där du får uppgift om dennes blogg och adressuppgifter. Försök ta reda på vad personen i fråga tycker om genom personens blogg. Sedan skickas presenten ett sista utsändningsdatum. Samliga nordiska länder är varmt välkomna att delta! Det tekniska runt bloggen sköter Karoleen/HomePinkHome. Swapen är fulltecknad men vill du stå i kö så maila mig på mail@karoleen.se.

  SvaraRadera