Sidor

tisdag 4 januari 2011

Julswapens paket

Gott Nytt År!!!
Hoppas ni alla har haft en underbar jul och att ni har haft det lungt och skönt med familj och vänner.

Det efterfrågades ett samlingsställe för bilder på alla presenter som har skickats. Vi har ju ett Flickr-konto men tyvärr används det inte och egentligen är det lättare om man lägger in dem här på bloggen, tillsammans med en länk till inlägget. Det tycker jag känns roligare och smartare - så har man allt på samma ställe.

Julswap 2010
Här kommer bilder på senaste swapens paket - i alla fall från alla bloggarna som har lagt upp bilder. Jag kan tyvärr inte lägga upp alla bilder som ni har lagt upp på eran blogg, men här finns i alla fall en liten bild - är ni intresserade så finns alltid länkarna till inläggen ovanför bilden.

Om det är någon jag har missat eller om du lägger upp bilder efter inlägget har publiserat, var snäll och mejla bilden och länkadressen till mig så lägger jag upp den här.

Som ni ser har alla bilderna tyvärr inte kommit fram eller alla har inte lagt upp bilderna. Så jag vore väldigt tacksam om ni som inte finns med i denna lista (vare sig det är du som har skickat eller mottagit) kunde kontakta mig så att jag vet hur det ligger till och så att vi ska efterlysa paketen.2 kommentarer:

  1. Jag har "äntligen" fått min jul gåva. Tack!

    SvaraRadera
  2. vilken fin sammanställning - tack o tack

    SvaraRadera