Sidor

onsdag 17 november 2010

Rekomenderade paket

Jag tror att det kan vara dags att införa rekommenderad post till våra paket. Så att det finns ett kvitto att paketet är skickat och att det även kan spåras om så behövs. Franska Liljan berättade att för 60 kr (om paketet väger upp till 2 kg) så får man ett spårbart paket. Vad tycker ni???
Jag tycker att vi ska köra på det, då slipper vi alla problem med borttappade paket. Behöver ert svar snarast!

8 kommentarer:

 1. Förstår att det är synd att paket försvinner men det känns som snart är portokostnaden uppe i samma pris som paketet. Förutom rek. kostnaden tillkommer väl portot? Skickar man dessutom till tex Finland blir det ännu dyrare.
  Ett billigare alternativ skulle i så fall vara med Schenker, där kostar det minsta paketet 55 kr och nästa storlek 65 kronor.

  SvaraRadera
 2. Visst är det trist med försvunna paket och gåvor som aldrig når mottagaren. 60kr för REK hos posten var bara ett exempel jag mailade till Karoleen, givetvis är det bra om vi tar fram alla alernativ som finns för spårbara paket: Schenker, Bring it, Dhl, Posten, Citymail... Vilka fler finns det?

  Jag gillar tryggheten med spårbara paket, för både min och mottagarens skull.

  Vad säger ni andra? Ska vi ha spårbara paket eller inte?

  Helena

  SvaraRadera
 3. det tycker jag att vi ska därför jag var just med om att mitt paket kom bort när ja deltog i vitagåvor för ett år sedan,

  SvaraRadera
 4. Jag tycker Schenker fungerar bra, då får man kollinummer och kvitto. Där det inte finns utlämningsställen är posten ett alternativ. Vi kan öppna upp för de alternativ vi har på vår hemort. Klart att alla ska få ett paket och det är också skönt att veta att det jag har skickat går att spåra. Margareta

  SvaraRadera
 5. Jag tycker vi ska införa detta. Så alla
  får sina paket. Eftersom det värkar vara paket som försvinner.
  //
  Hanna

  SvaraRadera
 6. Jag är med på att införa detta, men man kan väl ta det billigaste alternativet?

  MVH
  Victoria, Madickens värld

  SvaraRadera
 7. Jag håller med Erika, men samtidigt er andra. Jag har också varit med om att mitt paket som jag skulle få kom bort.
  Man skulle isf kunna välja att skicka med det billigaste alternativet, eller det alternativ man själv tycker om, bara det går att spåra. Det tycker jag låter bra, men vet inte alls vad det kostar faktiskt.

  SvaraRadera
 8. Jag betalar gärna extra för att paketet ska komma fram. Fast jag förstår inte att det är så många paket som försvinner. Jag har skickat ca 500 paket (tradera o presenter) och aldrig har ett endaste paket försvunnit.
  Hoppas vi hittar en bra lösning.
  Kram! Märta

  SvaraRadera