Sidor

söndag 25 januari 2009

Hej Hej!

Det är jag som är Karoleen som har tagit över Vita Gåvor efter Mia. Jag är en 26 år gammal ekonom som pluggar IT. Jag är nyligen gift och har två hus att ta hand om, därför reser vi fram och tillbaka från Sthlms området och Norrköping ganska ofta. Jag älskar inredning, matlagning och är besatt av märkes handväskor. Jag skulle gärna jobba med inredning på heltid men så länge hjälper jag mina vänner och bekanta med sin inredning. Har ingen definitiv inredningsstil men jag gillar vitt och jag gillar ganska öppna ytor samtidigt som jag gillar mörkt trä och små vackra ting. Lite av en allätare i små mängder, det ända som är säkert är att jag älskar rosa!

Jag har varit med i Vita Gåvor i ca 1 år och tycker det har varit väldigt roligt att vara med. Jag hoppas verkligen att jag kan fylla Mias skor eftersom hon verkligen gjort ett otroligt jobb. Jag tänkte i alla fall försöka göra Vita Gåvor så bra det bara kan bli. Förra året röstade vi fram att vi kommer ha fyra swap tillfällen och denna omgång är temat kök, trädgård, prickigt/rutigt/randigt och jul. Och samma regler kommer att gälla men det återkommer vi till senare.

Hoppas alla är med för SNART kör vi en ny omgång med tema kök!

/Karoleen

11 kommentarer:

 1. Hej och Välkommen!
  Kul att det snart blir nytt swaptillfälle...ser jag fram emot!

  Kram Marie

  SvaraRadera
 2. Du kommer göra ett kanonjobb! Lycka till!

  kram Mia

  SvaraRadera
 3. Gleder meg til en ny runde med swap. :) Lykke til med jobben. Den klarer du nok bra. :)

  SvaraRadera
 4. Hei

  Lykke til med jobben. Dette klarer du med glans. Glleder meg til en ny rundeO=)

  SvaraRadera
 5. ser fram emot en ny omgång - i tema kök

  SvaraRadera
 6. Hei. Velkommen som leder av swap`en.Koselig å lese litt om deg ;-} Jeg, som de andre, gleder meg til en ny runde. Ha en fin dag!

  SvaraRadera
 7. Hej!

  Tror nog att du klarar det galant! Ser fram emot nya temat...kök!

  Må så gott!
  Trerumochkok
  L

  SvaraRadera
 8. Välkommen som samordnare!
  Ser fram emot nästa omgång!

  SvaraRadera
 9. Ser fram emot nästa swap!!

  SvaraRadera
 10. Välkommen:) Det kommer bli jättebra med årets teman!
  Ser fram emot året som kommer:D

  Susanne

  SvaraRadera
 11. Hej Karoleen! Vad roligt med nystart i härliga swapen Vita gåvor. Och varmt välkommen som vår nya koordinator. Det kommer att bli ett roligt år med nya, härliga och inspirerande teman. Topen! Och absolut är jag med :-) Må gott och kramar från Märit på Jellon

  SvaraRadera