Sidor

fredag 5 september 2008

OmröstningSom ni kanske sett så har jag stoppat omröstningen angående hur många swaptillfällen vi ska ha under 2009. Detta pga att uppenbarligen har vi utomstående som tycker det är kul att rösta på nåt som de inte har med att göra. Och eftersom vi har kommit upp i över 50 personer betyder det att de flesta i Vita Gåvor har röstat och majoriteten tyckte likadant i år - det blir 4 swaptillfällen även för 2009!

Vad tycker ni om våra teman som vi haft i år - vill ni köra vidare på Vår, Sommar, Höst och Jul eller välja nåt helt annat t.ex Blommigt, Påsk och Vinter? Spåna gärna helt fritt!

Följ min blogg med bloggkoll

25 kommentarer:

 1. Ja det låter kul att byta tema. Men om majoriteten vill ha samma så gör det inte mig något :-)

  Väntar fortfarande på mitt paket. Har inte sett att hon som skulle skicka åt mig skrivit något här heller... hoppas det kommet snart.

  SvaraRadera
 2. Jag tycker också att det kan vara kul att byta Tema! :) Man kan ju ha tex högtider, som Påsk och Jul eller Stämningar (Tema Vila, Glädje, nej det blir kanske för svårt?) eller något till ett visst rum? Ärs, jag bara spånar loss, jag kan tänka mig att ha det som det är också det är helt okej med. :D

  SvaraRadera
 3. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 4. Smått och gott hos lina - vänta lite till, kontakta annars sedan mig så kan du få uppgifter till din "hemliga" vän så du kan kontakta henne.

  titti - bara bra att du spånar lite, fortsätt gärna!

  SvaraRadera
 5. Håller med tidigare talatre att vistt kan det vara kul med temabyte, men om majoriteten tycker vi ska ha som nu spelare det ingen roll för min del ... det är trevligtee det också... :-D


  Idag när jag kom hem låg min hemliga gåva och väntade. Jättekul!! Tack Dreams in White!!

  Jag ska fota i helgen när det är ljus så kameran funkar ... :-/

  SvaraRadera
 6. Röstade på byta tema, men det syns inget. :/

  *Påsk, midsommar, allhelgona och jul/advent
  *Blommigt, Rutigt, Prickigt och Randigt (basfärg vit förståss)
  etc etc...

  SvaraRadera
 7. mamma anka - jo då, visst syns det, du måste bara dra åt höger så ser du resultatet. i skrivandets stund är det 2 röster och då bör en av dessa vara din egen.

  SvaraRadera
 8. jag tycker att det kan vara kul att byta tema . basfärg VIT förståss - tål att funderas på

  SvaraRadera
 9. Synes også det hadde vært morro å bytte temaer, spesielt nå når jeg bor i en større by med et godt utvalg. Tema kan være: blomster, prikker, høytider, dyr (fikk i vinter en kjempesøt sau i en swap). Dette er bare noen forslag, er med på hva det skal være.

  SvaraRadera
 10. Jag gillar oxå tema till våra swappar! Däremot är det faktiskt svårt att hålla sig till vitt! Ofta när man följt o "detektivat" på sin hemlige vän man ska ge till - så försöker man tänka vitt - men faktum är att det mesta man köper passar ju in i ett redan vitt hem...äh, det lät flummigt! Och jag gillar att man kanske har antingen årstiderna som tema eller så tar man högtiderna...dom går ju ena hand i hand - men om man tar högtiderna för sig e det ju lite mer koncentrerat, medans om man tar årstiderna så blir utbudet lite större...

  Tack Maria för att du håller i denna otroligt roliga club!!!

  Kram på er alla!

  SvaraRadera
 11. Nu har jag bloggat om min gåva!! Jag ska lägga in en bild på Flickr också...

  SvaraRadera
 12. Heisann. Nå har jeg lagt ut bilder på bloggen min av den fine gaven jeg fikk fra min hemmelige venn! ;-

  SvaraRadera
 13. Smått och gott hos lina.
  Ditt paket är skickat så du borde få det när som helst! Hoppas att det faller dig i smaken! Jag har fått mitt paket och skrivit på bloggen! Tusen tack! Är extra glad eftersom jag inte fick något paket alls förra omgången!

  SvaraRadera
 14. Nu har jag fått mitt paket! Så fint innehåll så!

  Bilder kommer om ett par dagar!

  L

  SvaraRadera
 15. Hejsan! Jag tycker årstidsbundna teman fungerar perfekt, men om jag ska erkänna så har jag inte hållit mig så jättestrikt utan jag har köpt det jag har hittat och tyckt om och sådant jag tror att mottagaren ska gilla. Min föresats denna omgång var att köpa ljuslyktor, pytt, inte blev det så inte. Många kramar /linnea-maria

  SvaraRadera
 16. livet i träsket: Toppen! Väntar med spänning, kommer säkert att gilla det. :-)

  SvaraRadera
 17. Visst vore det kul att byta tema, även om det är bra som det är nu också. Jag gillar Tittis idé skarpt, om att ha rumstema! Vore det inte kul att ha tema "kök" någon gång och "bad" en annan gång? Vi måste ju inte ha ett sådant tema varje gång.

  Må så gott alla!

  SvaraRadera
 18. Nu har jag fått mitt paket :-) Tack så mycket livet i träsket. Bild kommer imorgon, nu är det för mörkt att fotografera.

  Jag gillar också rumstema!

  Ha det bra!

  SvaraRadera
 19. Hej!

  För mig spelar det ingen roll vad temat är, så länge det är vitt som gäller! Det heter ju "Vita Gåvor". Eller iaf som bas, sen får man ju kika till bloggaren det gäller, och se om det kan passa med en annan kulör.

  Önskar en trevlig höst till alla!

  SvaraRadera
 20. Jag har ännu inte sett någon bekräftelse här eller hos min Tess sopm jag skickade till att paketet har kommit fram.

  SvaraRadera
 21. Kalla mig knasig men...
  Sitter här i köket, ensam och lite frusen.
  Plötsligt fick jag känslan av att det inte är långt kvar till nästa swapomgång! :)
  Nu är det ju bara ett par många dagar kvar...

  SvaraRadera
 22. Har nu bloggat om min gåva. Ska ladda upp den i flickr också.

  SvaraRadera
 23. Bra tjejer!

  mamma anka - helt riktigt, visst går det fort! och visst ska det bli mysigt!

  lina - jag utgår ifrån det iom att jag inte har hört/sett att någon saknar sitt paket.

  SvaraRadera