Sidor

fredag 24 december 2010

tisdag 21 december 2010

onsdag 15 december 2010

Deadline

Idag är sista dagen för att skicka Julswapspaketet. Jag vet att det har varit lite kortare tid än vanligt men jag hoppas att de flesta paketen har gått iväg och även kommit fram.

Var god informera mig om du skickat ditt paket och om du har fått ett paket. I min statistik ser det nämligen otroligt glest ut, 18/25 har inte meddelat att de har skickat och enbart 1 paket har meddelats att det kommit fram...

Hoppas ni har det bra i vita vinter landskapet!
Kram Karoleen


P.S Glöm inte att rösta i enkäten.

söndag 12 december 2010

Påminnelser

Ett par påminnelser
  • Deadline för att skicka paketen är den 15:e december, alltså på onsdag. Glöm inte att skicka iväg det i tid så att alla får sina paket innan jul. Många åker bort innan jul/över jul så det kan ju vara roligt för dem att få sina paket innan dom åker.
  • Glöm inte att rösta i enkäten för teman 2011. Det är nu du har möjlighet att ändra på swapens tema...

onsdag 1 december 2010

Tema 2011

Har ni tid en stund så kan ni väl fylla i enkäten --> ang vilka Teman vi ska köra på nästa år...

/Karoleen

Updatering:
Ang Madikens fråga - Återvunnet köpt tänker jag mig att du köper något som redan är återvunnet, som t.ex. på Indiska säljer de Plåtburkar av återvunnet material, eller korgar som är gjorda av bildäck. Jag tror även att loppisprylar skulle kunna passa in här - om ens vän tycker om loppisprylar.

Återvunnet pysslat - ser jag som att man köper något som används till en sak men så pysslar man ihop något annat av det och sen skickar man det till sin hemliga vän.