Sidor

måndag 11 maj 2009

Ändringar på bloggen

Som ni forhoppningsvis ser så har det hänt lite på bloggen. Jag har uppdaterat medlemslistan med nya medlemmar och tagit bort gamla. Jag har lånat headers från era egna bloggar för att göra "knapparna" och hoppas att det är ok med alla. Om det inte är det så får ni säga till!!!
Även om ni hellre vill ha en annan bild eller märker att något är knas så säg gärna till.

Jag vill gärna se att ni är lite aktiva på era egna bloggar så att det är lättare för eran hemliga vän att vara detektiv. Många bloggar har inte uppdaterats på ett tag och det hoppas jag att det kommer bli ändringar på. Det vore även jättekul om vi blev lite mer aktiva här på Vita Gåvor bloggen - så att det händer lite här...

Kom gärna med förslag om hur vi ska göra för att det ska bli lite rörelse i bloggen!

Mvh Karoleen

onsdag 6 maj 2009

Trädgårdsfrågor


Hej igen!

Tänkte bara tipsa om att jag har några trädgårdsfrågor på min blogg som kan vara roliga att svara på i era egna bloggar - för att hjälpa eran hemliga vän att luska lite idéer.


Swap Trädgård

Hej alla glada!

Nu är det äntligen dags igen för swapen. E-post med information har skickats ut och nu är det bara att sätta sig och snoka och detektiva lite på din hemliga väns blogg.

Temat för denna omgång är som sagt Trädgård och jag tycker att det ska bli jätteklurigt och är väldigt nyfiken att se vad ni alla kan komma på som gåvor.

Jag vill även hälsa våra nya medlemmar välkomna, hoppas ni alla kommer att trivas.

Lycka till med att leka detektiver!

Kramar Karoleen